Forum

Full Version: [Implemented] Aircraft replacement request
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
So, it says in the title. :Smile

If it's possible. It's like replacing an old Boeing 767 with new Boeing 787 without a massive headache.
(03-30-2018, 01:29 PM)TAR456 Wrote: [ -> ]So, it says in the title. :Smile

If it's possible. It's like replacing an old Boeing 767 with new Boeing 787 without a massive headache.

for this to happen they need to implement the aircraft health engine first
We actually just implemented health for aircrafts :-)

And do you mean a feature where you can replace an aircraft on a route with another aircraft or is it something else?
(03-30-2018, 04:49 PM)pjank42 Wrote: [ -> ]We actually just implemented health for aircrafts :-)

And do you mean a feature where you can replace an aircraft on a route with another aircraft or is it something else?

Yes, replacing an older aircraft on a route with another newer aircraft. We had that in v1. So the older aircraft can be retired.
(03-30-2018, 11:17 PM)TAR456 Wrote: [ -> ]
(03-30-2018, 04:49 PM)pjank42 Wrote: [ -> ]We actually just implemented health for aircrafts :-)

And do you mean a feature where you can replace an aircraft on a route with another aircraft or is it something else?

Yes, replacing an older aircraft on a route with another newer aircraft. We had that in v1. So the older aircraft can be retired.

the older aircraft could be converted to a cargo one and be sold or transfered to a cargo sub
I have now implemented so it is both possible to replace an aircraft with another one on all routes as well as being able to convert a passenger aircraft to a cargo aircraft